miércoles, 14 de septiembre de 2016

Cables penjat


Si un particular vol fer reformes o manteniment a la façana de casa seva, se'l obliga, per tal que el paisatge urbà quedi ben curios, endreçat i net, (-el que trobo molt be-) a endreçar tots els cables que hi passen pel davant i ha de gastar-se un dineral en soterrar cables, etc.; però, ah carambes!!, es veu que la norma es diferent si es tracta de una gran companyia. Aquestes, que no hi estan també obligades?.

Es indignant veure actualment com les instal·lacions de cables, especialment de línies telefòniques, suposso de la fibra òptica,  s'han fet a lo bestia, com si ens trobesim en el llunyà Oest, o a Mèxic, penjant per les façanes, omplint-ho tot de caixes negres, creuant sense miraments de banda a banda els carrers, etc. i com es el cas de la foto del carrer La Salut, a una alçada ben baixa.

La Policia Municipal els ha hagut de senyalitzar amb cintes policials, per advertir als vehicles de que poden tocar-los; però es de suposar que es ferà quelcom mes, no?, com obligar-los a que, com tothom, ho arreglin.

No hay comentarios:

Publicar un comentario