miércoles, 2 de junio de 2010

Tecnologia pròpia

Diu la llegenda urbana que dins dels caixers automàtics hi han uns xinets encarregats de rebre la targeta i fer sortir els diners, però s'ha descobert -i heus aqui la prova gràfica- que al nostre pais no es així, si no que aqui tenim uns "manolos" en el pis de sobre, que estan al lloro (-ve aqui a la cadernera pel tamany de la gàbia-) que son els encarregats de coordinar les operacions dels caixers.

1 comentario:

  1. hola Angel, que tal?sóc la laura, la filla de l'agustí p. Aquest matí he pensat amb tu pq m'he trobat amb una cosa curiosa.
    Anava caminant pel carrer Alfons 13, al num 50, he vist un ocellet petit que s'ha quedat atrapat a dins d'un edifici que està en obres per dins però sembla k les obres estan parades i no hi ha ningú. T'ho dic pq si tens un moment i et vols apropar a fer-li alguna foto. Deuria ser un pardelet o rossinyol q es volia intentar escapar però no podia. Jo he avisat a l'Oficina d'anteció ciutadana i han idt que avisarien a la policia però clar potser no el poden treure si no és un edifici public. Jo li he fet una foto amb el mbl però segur k no queden tan bé ni de bon tros com les teves,jeje
    M'agrada molt el teu blog, me'l posaré a favorits.
    Fins aviat Angel;)

    ResponderEliminar